AGC Ry Juniorigolf toimintasuunnitelma 2020

 

Tavoite:

Kauden tavoite on lisätä juniorijäsenten määrää, sekä aktivoida nykyisiä junioreita.

Lisäksi pyritään saamaan juniorien vanhempia, ystäviä, sukulaisia jne… mukaan harrastukseen. Korona vaikeuttaa jonkin verran toimintaa ja harjoittelua ei aloiteta ennen kuin golfliitto antaa siihen luvan.

Normaali toiminta:

Junioreiden kouluttajat: Mikko Korhonen, Pekka Kosonen

Järjestetään junioreille kesä- syyskuussa kerran viikossa golf treenit, kesto n. 1,5 – 2h kerrallaan. Viikonpäivä on vielä auki. Osallistumisoikeus ilmaiseksi on seuran jäsenillä. Muutaman kerran voi käydä tutustumassa lajiin ennen kuin jäsenyys vaaditaan. 

Tarkoituksena on harjoitella kaikkia golfin osa-alueita, kuten etiketti eli yleinen käyttäytyminen kentällä ja pukeutuminen, golfin säännöt, erilaiset lyöntisuoritukset kuten drive, pitch, hiekkalyönti, chippi ja putti. Uusi harjoittelualue on suuressa roolissa harjoittelussa. Tänä vuonna painotetaan enemmän pelaamaan opettelua ja pelistrategian laatimista. Pyritään siihen, että joka harjoituskerralla pelataan vähintään yksi väylä.

Tarkoitus on myös opettaa pelaamisen strategiaa kentällä. Ohjelmassa on myös tutustua erilaisiin golf pelimuotoihin (lyöntipeli, pistebogey, reikäpeli, scramble jne…).  Mainoksia treeneistä laitetaan nettisivuille ja ilmoitustauluille, sekä jaetaan s-postitse eri seurojen harrastajille

Projektit:

Harjoituksiin kannustetaan ottamaan kaveri mukaan tutustumaan golfiin. Järjestetään harjoituskerta, johon pyydetään myös jokaiselta juniorilta joko vanhempi/isovanhempi mukaan. Juniorit voivat sitten opettaa golfia heille.

Osallistutaan yhdessä seuran järjestämiin tapahtumiin, kuten sääntökävelyt. Kannustetaan junioreita myös osallistumaan Par 3 kilpailuihin.

Järjestetään kaudenpäätteeksi oma mestaruuskilpailu junioreille, Par 3 kisa, Anolan juniorimestaruus.