ANOLAN GREEN CARD – KURSSIT

 

Iloiseen golffareiden joukkoon pääsee kätevästi ja edullisesti suorittamalla green card -kurssin Anolassa. Voit ilmoittautua mukaan kätevästi ottamalla yhteyttä suoraan kouluttajaamme Teppo Miettiseen p. 040 533 3183.

MIKÄ GREEN CARD?

Green card on ”golfin ajokortti” jonka tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti kanssapelaajia vaarantamatta. Kurssin kesto on 12 tuntia (sis. lajitietämystä, lajiharjoittelua, tekniikkaa, sääntötuntemusta sekä turvallisuus- ja etikettituntemusta).

Kurssin sisältö:

  • LAJIHARJOITUS (Anolan Range) 3x3h

  • SÄÄNTÖ- JA ETIKETTIOPETUS 3h

Kurssilainen osallistuu kolmeen lajiharjoitukseen ja yhteen sääntö- ja etikettiopetukseen. Lajiharjoittelussa perehdytään pitkiin lyönteihin, lähestymislyönteihin, chippeihin, bunkkerilyönteihin sekä puttaamiseen viheriöllä.

Varustus:

Säähän soveltuva, liikkumisen mahdollistava vaatetus. Maakosteutta kestävät, liikkumiseen hyvin sopivat jalkineet.

Lisätietoja suoraan Tepolta.

Ja mitä kaikki maksaakaan:

1. Green card kurssimaksu

  • 50 € Anolan Golf Clubin jäseniltä

  • 100 € ilman AGC jäsenyyttä

2. Green Cardin (ajokortin) lisäksi tarvit pelioikeuden kentälle. Tämän saat joko maksamalla yksittäiset kierroksen kentällä (Green Fee) tai koko kauden pelioikeuden.

HUOM! Kenttäyrittäjä TARJOAA! Anolassa Greencard- kurssin suorittaneille ensimmäisen kauden kausipelioikeus tarjoushinnalla 170 €. Pelioikeusmaksut voi maksaa myös liikunta ja virikeseteleillä. (Pelioikeus = saat pelata koko kesän niin monta kierrosta kuin haluat)

3. Ja lopuksi, golfkentälle pääsy edellyttää myös, että vakuutusasiat ovat kunnossa. Tämä hoituu maksamalla golfseuran jäsenmaksun, jolloin olet vakuutuksen piirissä. Anola Golf Clubin jäsenmaksu on valtakunnan edullisimpia, eikä ns. liittymismaksua ole lainkaan.