ANOLAN GREEN CARD – KURSSIT

 

Iloiseen golffareiden joukkoon pääsee kätevästi ja edullisesti suorittamalla green card -kurssin Anolassa. Järjestettävistä kursseista ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

MIKÄ GREEN CARD?

Green card on ”golfin ajokortti” jonka tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti kanssapelaajia vaarantamatta. Kurssin kesto on 8 tuntia (sis. lajitietämystä, lajiharjoittelua, tekniikkaa, sääntötuntemusta sekä turvallisuus- ja etikettituntemusta).

Kurssin sisältö:

  • LAJIHARJOITUS (Anolan Range tai Kinolinna) 
  • SÄÄNTÖ- JA ETIKETTIOPETUS 

Kurssilainen osallistuu kahtena kertana lajiharjoitteluun ja sääntö- ja etikettiopetukseen. Lajiharjoittelussa perehdytään pitkiin lyönteihin, lähestymislyönteihin, chippeihin, bunkkerilyönteihin sekä puttaamiseen viheriöllä.

Varustus:

Säähän soveltuva, liikkumisen mahdollistava vaatetus. Maakosteutta kestävät, liikkumiseen hyvin sopivat jalkineet.

Kursseista ilmoitetaan tapahtuma-/kilpailukalenterissa. Kursseja on myös mahdollista järjestää, jos saat kolmen hengen ryhmän kasaan. Keräile kaverit mukaan, ja ota yhteys kurssin kouluttajaan:

PGA Pro Alpo Pakarinen 0400 996 302, 

Ja mitä kaikki maksaakaan:

1. Green card kurssimaksu

  •  Kurssi maksaa 70€ aikuisilta ja 30€ nuorilta(alle 21v.).
  • Aloituskurssin jälkeen AGC jäseneksi liittyvä aikuisjäsen saa “kaupanpäällisenä” 2x 9 reiän green feetä, nuorisojäsen 4x 9 reiän green feetä.

2. Green Cardin (ajokortin) lisäksi tarvit pelioikeuden kentälle. Tämän saat joko maksamalla yksittäiset kierroksen kentällä (Green Fee) tai koko kauden pelioikeuden.

HUOM! Kenttäyrittäjä TARJOAA! Anolassa Greencard- kurssin suorittaneille ensimmäisen kauden kausipelioikeus tarjoushinnalla 170 €. Pelioikeusmaksut voi maksaa myös liikunta ja virikeseteleillä. (Pelioikeus = saat pelata koko kesän niin monta kierrosta kuin haluat)

3. Ja lopuksi, golfkentälle pääsy edellyttää myös, että vakuutusasiat ovat kunnossa. Tämä hoituu maksamalla golfseuran jäsenmaksun, jolloin olet vakuutuksen piirissä. Anola Golf Clubin jäsenmaksu on valtakunnan edullisimpia, eikä ns. liittymismaksua ole lainkaan.